Text

Hello Bos! Tengah Cari Supplier Barang Murah-Murah Ke?

Sini Saya Tunjuk Lubuk Supplier "HOT!" Punya!
Borong Secara Online Dan Guna Phone Je!

Hello Bos!

Mula-mula sekali, kasi saya perkenalkan diri dulu!

Nama saya Nigel Ong!
Saya dah jalankan bisnes trading (borong barang dari China dan jual di Malaysia) ni sejak tahun 2014 lagi.

Masa mula-mula dulu, saya borong barang sikit-sikit secara online menerusi website Taobao.com.  Antara barang yang saya borong adalah seperti armband untuk handphone, car visor organizer, seluar jogging, key holder dan macam-macam lagi la. Saya beli barang-barang tu direct dari China menerusi web Taobao.com. Kemudian, bila barang dah sampai.. saya jual semula kepada kawan-kawan dan juga secara online guna fanpage, instagram, mudah.my dan sebagainya.

Untung? Memang boleh tahan la!

Tapi selepas beberapa tahun buat bisnes trading ni...  Saya jumpa lubuk yang lagi power dari Taobao.com

Boleh katakan, hampir semua barang yang ada di Taobao, ada juga di lubuk baru ni. Malah, harganya juga selalu lebih murah!

Bila harga supplier lebih murah! Maka untung saya lebih besar la!

Cuma, di lubuk baru ni, saya kena beli borong banyak sikit!
Kalau di Taobao, saya  boleh beli 1 unit sahaja!
Tapi di lubuk baru ni, saya  kena beli banyak sikit... sama ada 5 unit, 10 unit atau belas-belas unit! Bergantung pada produk dan juga syarat supplier tu!

Bagi saya, ianya tiada masalah.... sebab memang sebelum ini pun saya selalu borong barang dalam kuantiti 10-20 unit untuk sekali order!

Cuma... Ada satu masalah!

Tapi.... Ada Satu Masalah!

Masalahnya, dalam website lubuk baru ni, kita tak boleh beli direct macam di Taobao.com

Kalau nak beli barang-barang dari supplier di website ni, kita mesti kena guna agen. Agen ni kira macam orang tengah la... Sebabnya, website ini sebenarnya, adalah khas untuk peniaga-peniga di China sahaja. Supplier yang jual barang-barang di website ini, hanya buat penghantaran dalam negara China sahaja! Mereka tak layan dan tak terima order jika kena hantar barang ke luar negara.. iaitu luar dari China.

Jadi, untuk mengatasi masalah ini... kita kena pakai agen yang tinggal di China.

Tugas agen tu..  belikan barang yang kita mahu dari supplier di website tu.
Supplier akan hantar barang kita tu ke alamat agen kita yang duduk China tu.
Kemudian, bila barang tu dah sampai pada agen, agen akan pos pula barang tu dari China kepada kita di Malaysia.

Ringkasnya.. Supplier (di China) ----> Agen (di China) ---> Kita (di Malaysia)

Nampak tak dia punya flow?

Tapi.. ada satu lagi masalah besar disini!
Boleh percaya ke agen tu? Mana nak cari agen yang boleh dipercayai?

Mana Nak Cari Agen Yang Boleh Dipercayai?

Hah! Ini yang saya nak cerita ni!

Masa saya mula-mula buat dulu, ada banyak juga lah agen yang saya try.
Macam-macam masalah saya dah jumpa!

Agen senyap bila dah beli barang!
Bila dah beli barang dan barang dah sampai pada mereka, kita suruh pos.. dia caj tak masuk akal pula!
Lagi sadis... barang dah pos ke Malaysia, tapi dah masuk berbulan-bulan barang masih tak sampai depan rumah.
Bila minta nombor tracking, diorang kata takde pula!

Tapi bos jangan risau..... semua agen-agen tak boleh pakai tu, saya dah try dan dah buang dari list.
Saya takkan rekemen agen yang tak boleh pakai ni kepada bos!.

Lepas dah cuba banyak-banyak agen tu, akhirnya saya dah jumpa agen yang boleh dipercayai dan senang untuk berurusan!  Lagi best! Boleh berurusan dengan mereka guna smartphone je!

Dengan agen ni, saya dah borong banyak barang dari lubuk panas tu dan semua barang yang saya order! Sampai dengan selamat!

Eh? Apa Website Lubuk Hot Tu?

Eh! Lupa pula saya nak bagitahu pasal website lubuk baru yang HOT! tu!

Baiklah.... alamat website lubuk hot tu ialah... www.1688.com
Kalau bos pergi website tu.. memang dia akan keluar website bahasa cina!
Sebabnya.... macam saya dah cakap tadi, website tu sebenarnya untuk peniaga-peniaga di negara China sahaja! Sebab tu lah dia buat web tu pakai bahasa cina.

Tapi! Jangan risau, boleh translate ke English guna google translate.

Kalau bos pergi ke website tu dan cuba terus beli direct di web tu.. memang takkan lepas punya.
Cuma boleh tengok-tengok je! Kalau nak beli! Ada teknik dia!

Jadi, untuk membantu dan memudahkan bos dapatkan barang-barang supplier yang murah dari website tu.

Saya dah buatkan satu panduan khas yang lengkap untuk bos!

Memperkenalkan.... Rahsia 1688!

 
Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.


Hah!! Dalam ebook panduan ini, saya dah tulis dan tunjukkan siap-siap. Setiap langkah demi langkah, dari mula daftar, cari barang, deal dengan penjual, beli menerusi agen hinggalah barang yang bos nak beli tu sampai ke depan pintu rumah!

Memang complete bos!

Antara perkara-perkara penting yang saya tulis di dalam ebook ini ialah...

Ada Minat kah Bos Nak Dapatkan Panduan Ni?

Kalau bos berminat, dan nak dapatkan ebook panduan ini hari ini juga! Saya ada special bonus untuk bos!
Saya akan beri bos 2 ebook tambahan sebagai bonus!

Special Bonus #01 : Panduan Market Research

Dalam ebook bonus pertama ini, saya tunjukkan pada bos, macam mana nak cari produk yang trending yang boleh beri keuntungan kepada bos sekurang-kurangnya 2X ganda dari harga kos bos beli barang tu!

Contohnya.. bos beli barang tu dari China dengan harga RM10... tapi lepastu.. bos boleh jual barang tu dengan harga RM 20 atau RM30 di pasaran Malaysia. Untung 2-3X ganda maa!

Special Bonus #02 : Kajian Kes

Hah! Ini saya tunjuk real punya kes. Macam mana saya mula buat research, cari produk, cari target market, kemudian.. import barang tu dari china dan jual kepada pasaran.

Barang yang saya jual tu... habis sold out dalam masa 3 jam je lepas saya buka order!
Saya kasi tunjuk sama bos step by step.. macam mana saya buat!

Bos pun boleh tiru dan buat lepas baca kes study dalam ebook ni!

Apa Kata Mereka Yang Telah Baca & Praktikan Ilmu Dalan Ebook Ini?

Bos tak percaya cakap saya... takpe! Bos tengok pula apa kata orang yang dah baca dan follow step-by-step ilmu yang ada dalam ebook yang saya tulis ni! Ini real punya testimonial bos.. tarak tipu-tipu punya!

Testimonial Rahsia 1688

Cepat Bos! Dapatkan Sekarang!

Amacam bos? Berminat tak nak dapatkan ebook ni?
Kalau bos mahu! Saya kasi special price punya! Murah-murah punya!

Tiga ebook ini... saya kasi offer... RM70 sahaja!
Harga murah giler ni bos! Ini harga special untuk launching! Lagi 1-2 bulan.. tak kan dapat ini harga punya lagi!

RM70 sahaja lah bos! Bos import 1 kali sahaja pun.. sudah boleh untung dan cover kos ebook ni!
Bos klik gambar dibawah ni untuk order dan dapatkan ebook ini sekarang.

 
Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Masih Ragu? Ini Saya Kasi Jaminan Power Punya!

Ok bos! Saya tahu bos masih ragu-ragu! Tapi.. kat sini.. saya bagi satu jaminan! Jaminan yang bos pasti takkan rugi punya!  Bos dengar baik-baik heh?

Lepas bos beli ebook Rahsia 1688 ini! Kemudian, bos baca.... tapi lepas tu bos rasa tak puas hati! Bos rasa ilmu dalam ebook ini sampah dan tak bagus! Bos jangan risau!

Saya akan REFUND duit bos 100%

100% MONEY BACK GUARANTEE

Ya, saya akan pulangkan wang bos TANPA BANYAK SOAL!
Selepas bos dah habis baca ebook ini, jika bos tidak berpuas hati, email kan sahaja kepada saya di admin@klikjer.com tentang rasa ketidak puas-hatian bos  itu. Saya akan pulangkan wang bos dengan segera!.

Kalau bos perasan? Sebenarnya kan… Bos memang langsung takkan rugi apa-apa pun untuk dapatkan ebook ini. Segala risiko pembelian bos, akan ditanggung sepenuhnya oleh pihak saya!

Klik Butang Dibawah Sekarang Untuk Mendapatkan Ebook POWER Ini!

Apa ada hal! RM70 sahaja untuk panduan complete borong barang dari China guna smartphone sahaja! Klik butang order "Dapatkan Sekarang" yang bewarna hijau dibawah!
 
Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.








Diterbitkan dan diedarkan Oleh:
Klikjer Publishing (002746251-P)
No 23, Jalan 3/64, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, MALAYSIA.
Tel / SMS / WhatsApp: 012-3655625
Text
>